Mit főznek a konyhán?

2018. 11. 12. - 11. 16.    46. hét
Étkezési típusokhétfőkeddszerdacsütörtökpéntek
TízóraiTea
Teljes kiörlésű kenyér,
margarin, gépsonka
Kalifornia paprika
Kakaó
Foszlós kalács
Tea
Hét magvas rozs kenyér, majonézes tojáskrém
Lila hagyma
Tej
Félbarna kenyér, mogyorókrém
Tea
Hagymás kenyér, főtt virsli, mustár, ketchup
EbédLencsegulyás
Darás metélt
Mandarin
Lebbencs leves
Burgonya főzelék, majorannás aprópecsenye
Félbarna kenyér
Zöldborsó leves
Sertés paprikás, főtt tészta
Rántott leves, levesgyönggyel
Húsos zöldbab
Félbarna kenyér
Gyümölcs
Májgaluska leves
Tavaszi csirkeragu, bulgur
UzsonnaRozsos magvas bagett,
magyaros sajtkrém
Uborka
Rozsos magvas zsemle,
kenőmájas
Paprika
Diós patkó
Gyümölcs
Magvas zsemle, zöldfűszeres vajkrém
Kalifornia paprika
Teljes kiörlésű zsemle, margarin, paprikás szalámi
Retek

2018. 11. 19. - 11. 23.    47. hét
Étkezési típusokhétfőkeddszerdacsütörtökpéntek
TízóraiTea
Teljes kiörlésű kenyér,
margarin, gépsonka
Kalifornia paprika
Kakaó
Foszlós kalács
Tea
Hét magvas rozs kenyér, majonézes tojáskrém
Lila hagyma
Tej
Félbarna kenyér, mogyorókrém
Tea
Hagymás kenyér, főtt virsli, mustár, ketchup
EbédLencsegulyás
Darás metélt
Mandarin
Lebbencs leves
Burgonya főzelék, majorannás aprópecsenye
Félbarna kenyér
Zöldborsó leves
Sertés paprikás, főtt tészta
Rántott leves, levesgyönggyel
Húsos zöldbab
Félbarna kenyér
Gyümölcs
Májgaluska leves
Tavaszi csirkeragu, bulgur
UzsonnaRozsos magvas bagett,
magyaros sajtkrém
Uborka
Rozsos magvas zsemle,
kenőmájas
Paprika
Diós patkó
Gyümölcs
Magvas zsemle, zöldfűszeres vajkrém
Kalifornia paprika
Teljes kiörlésű zsemle, margarin, paprikás szalámi
Retek

A változtatás jogát fenntartjuk!

Tóth Károlyné élelmezés vezető

Bartal József szakács