Mit főznek a konyhán?

2019. 01. 14. - 01. 18.    3. hét
Étkezési típusokhétfőkeddszerdacsütörtökpéntek
TízóraiTea
Teljes kiörlésű kenyér, margarin, gépsonka
Paradicsom
Karamellás tej
Molnárka
Tea
Hagymás kenyér, padlizsánkrém
Póréhagyma
Tej
Gabona golyó
Tea
Rozskenyér, margarin, tojás karika
Lilahagyma
EbédFrankfurti leves
Piskóta kocka, csokoládé sodó
Banán
Májgaluska leves
Paradicsomos húsgombóc, 1/2 burgonya
Karfiol leves
Bakonyi csirkepaprikás, főtt tészta
Rizs leves
Zöldbab főzelék, sertés pörkölt
Félbarna kenyér
Zellerkrém leves
Sült csirkecomb, rizi - bizi
Savanyúság
UzsonnaRozsos magvas bagett, tepertő krém
Lilahagyma
Teljes kiörlésű zsemle, sajtkrém
TV paprika
Pék pogácsa
Mandarin
Magvas kifli, házi halkrém
Kalifornia paprika
Rozsos zsemle,
margarin, csemege szalámi
Retek

2019. 01. 21. - 01. 25.    4. hét
Étkezési típusokhétfőkeddszerdacsütörtökpéntek
TízóraiTea
Teljes kiörlésű kenyér, margarin, sajtos párizsi
Paradicsom
Vaníliás tej
Vajas kifli
Tea
Hagymás kenyér, kockasajt
Póréhagyma
Tej
Félbarna kenyér
Mogyorókrém
Tea
Rozskenyér, főtt virsli
Mustár, ketchup
EbédGulyás leves
Almás fahéjas gombóc
Banán
Magyaros tarhonya leves
Zöldborsó főzelék, rántott párizsi
Zöldség leves
Hentes tokány, főtt tészta
Tojás leves
Mexikói csilisbab
Félbarna kenyér
Csont leves
Tavaszi csirketokány, párolt rizs
UzsonnaRozsos magvas bagett, tepertő krém
Lilahagyma
Teljes kiörlésű zsemle, Kenőmájas
TV paprika
Sajtos croissant
Narancs
Magvas kifli, házi sonkakrém
Kalifornia paprika
Rozsos zsemle,
margarin, paprikás szalámi
Jégcsap retek

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

Tóth Károlyné élelmezés vezető

Bartal József szakács