Mit főznek a konyhán?

2017. 09. 11 - 09. 15.    37. hét
Étkezési típusokhétfőkeddszerdacsütörtökpéntek
TízóraiTea
Hagymás kenyér,
Gépsonka, margarin
Paprika
Karamell
Molnárka
Tea
Teljes kiörlésű kenyér
Tojásrántotta
Uborka
Tej
Félbarna kenyér
Házi húskrém
Gyümölcslé
Kukoricás kenyér
Magyaros vajkrém
Paradicsom
EbédBabgulyás
GY: tejbedara kakaó szórat
F: Gombapaprikás, főtt tészta
Zöldborsó leves
Burgonya főzelék, sertés pörkölt
Minestrone leves
Mézes-mustáros csirke, zöldséges rizs
Daragaluska leves
Sárgaborsó főzelék, sült kolbász
Brokkoli krémleves
Bolognai spagetti
UzsonnaMagvas zsemle
Kolbászkrém
Lilahagyma
Magvas kifli
Zöldfűszeres sajtkrém
Uborka
Tepetős pogácsa
Gyümölcs
Teljes kiörlésű kifli
Joghurt
Gyümölcs
Sajtos stangli
Gyümölcs

2017. 09. 18 - 09. 22.    38. hét
Étkezési típusokhétfőkeddszerdacsütörtökpéntek
TízóraiTea
Hagymás kenyér
Párizsi, margarin
Retek
Kakaó
Kuglóf
Tea
Teljes kiörlésű kenyér
Főtt virsli, ketchup, mustár
Tej
Félbarna kenyér
Padlizsán krém
Gyümölcslé
Kukoricás kenyér
Kőrözött
Paradicsom
EbédLegényfogó leves
Darás metélt
Nektarin
Tarhonya leves
Paradicsomos káposzta, vagdalt
Karalábé leves
Hentes tokány, tészta köret
Sertés húsleves
Sóska főzelék, főtt hús, főtt burgonya
Hagymakrémleves
Rántott hal, kukoricás rizs, tartár mártás
UzsonnaMagvas zsemle
Szendvicskrém
Lilahagyma
Magvas kifli
Sajtkrém
Uborka
Vaníliás csiga
Őszibarack
Teljes kiörlésű kifli
Puding
Magvas kenyér
Diákcsemege, margarin
Paprika

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

Tóth Károlyné élelmezés vezető

Bartal József szakács