Mit főznek a konyhán?

2018. 01. 08. - 01. 12.    2. hét
Étkezési típusokhétfőkeddszerdacsütörtökpéntek
TízóraiTea
Hagymás kenyér, margarin, sonka szalámi
Retek
Tejes kávé
Vajas-mézes kenyér
Tea
Teljes kiörlésű kenyér, magyaros vajkrém
Gyümölcsös rizsTea
Kukoricás kenyér, kőrözött
Paprika
EbédTarhonya leves
Zöldbab főzelék, aprópecsenye, félbarna kenyér
Csirkeragu leves
Káposztás tészta
Alma
Zöldségleves
Bácskai rizses hús, savanyúság
Rántott leves
Vadas szelet, tészta köret
Gyümölcs leves
Párizsi sertésszelet, burgonyapüré
UzsonnaTondi
Tojáskrém, lilahagyma
Teljes kiörlésű kifli
Házi húskrém
Paprika
Diós patkó
Banán
Magvas kifli, margarin
Csemege szalámi
Uborka
Pizzás csiga
Körte

2018. 01. 15. - 01. 19.    3. hét
Étkezési típusokhétfőkeddszerdacsütörtökpéntek
TízóraiTea
Magvas kenyér, margarin, sajtos párizsi
Paradicsom
Kakaó
Molnárka
Tea
Hagymás kenyér, sajt kocka
Retek
Vaníliás tej
Fonott kalács
Tea
Magvas kenyér, szárnyas májkrém
Kalifornia paprika
EbédFrankfurti leves, félbarna kenyér
Lekváros derelye
Alma
Daragaluska leves
Sertésragu jóasszony módra, bulgur
Tojás leves
Székelykáposzta, félbarna kenyér
Zelleres burgonya leves
Zöldborsó főzelék, rántott csirkemell
Paradicsom leves
Csirkepörkölt, főtt tészta, savanyúság
UzsonnaTondi
Petrezselymes túró
Teljes kiörlésű kifli
Szendvics krém
Burgonyás pogácsa
Banán
Magvas kifli, margarin
Tavaszi felvágott,
Paprika
Magvas zsemle
Gyümölcsös joghurt

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

Tóth Károlyné élelmezés vezető

Bartal József szakács