Mit főznek a konyhán?

2019. 02. 18. - 02. 22.    8. hét
Étkezési típusokhétfőkeddszerdacsütörtökpéntek
EbédCsirkeragu leves
Mákos metélt
Alma
Sertéshús leves
Gyümölcs mártás, főtt burgonya, főtt hús
Zöldborsó leves
Mustáros csirkemell, tésztaköret
Vajas galuska leves
Lencse főzelék, főtt tarja
Magvas gyümölcsös műzli keverék
Rántott leves, zsemle kocka
Töltött csirkecomb, petrezselymes burgonya
Savanyúság

2019. 02. 25. - 03. 01.    9. hét
Étkezési típusokhétfőkeddszerdacsütörtökpéntek
EbédHúsgombóc leves
Milánói makaróni
Banán
Zöldség leves
Paradicsom mártás, sertéshús gombóc, főtt burgonya
Csontleves
Budapest tokány, párolt rizs
Rizsleves
Zöldbab főzelék, fokhagymás sertéssült
Gyümölcsleves
Mexikói csirkecomb, bulgur

A változtatás jogát fenntartjuk!

Tóth Károlyné élelmezés vezető

Bartal József szakács