Mit főznek a konyhán?

2018. 07. 16. - 07. 20.    29. hét
Étkezési típusokhétfőkeddszerdacsütörtökpéntek
TízóraiTea
Hagymás kenyér, margarin, párizsi
Paradicsom
Tej
Lekváros bukta
Ivólé
Teljes kiörlésű kenyér, margarin, sajt szelet
Paprika
Kakaó
Félbarna kenyér, vaj, méz
Limonádé
Sárgarépás kenyér, főtt virsli, mustár
EbédCsirkeragu leves
Mákos tészta
Őszibarack
Daragaluska leves
Rakott kelkáposzta
Karalábé leves
Bakonyi csirkepaprikás, főtt tészta
Lebbencs leves
Burgonya főzelék, majorannás aprópecsenye
Zöldbab krémleves
Sült csirkecomb, zöldséges rizs
UzsonnaKonspitz, magyaros vajkrém
Uborka
Teljes kiörlésű zsemle, margarin, kolbász karika
Kápia paprika
Tepertős pogácsa
Nektarin
Magvas kifli, margarin, löncshús
Uborka
Magvas zsemle, margarin, csemege szalámi
Paprika

2018. 07. 23. - 07. 27.    30. hét
Étkezési típusokhétfőkeddszerdacsütörtökpéntek
TízóraiTea
Hagymás kenyér, margarin, sonka szalámi
Paradicsom
Tej
Vaníliás croassint
Ivólé
Teljes kiörlésű kenyér, margarin, tavaszi felvágott
Paprika
Gyümölcsös tejberizsLimonádé
Hamburger
EbédGulyás leves
Lekváros bukta
Őszibarack
Májgaluska leves
Rakott karfiol
Zöldborsó leves
Csikós tokány, főtt tészta
Zöldség leves
Sólet, főtt tojás
Hagyma krémleves
Rántott hal, kukoricás rizs
UzsonnaKonspitz, magyaros vajkrém
Uborka
Teljes kiörlésű zsemle, kocka sajt
Kápia paprika
Ökörszem
Nektarin
Magvas kifli, pudingMagvas zsemle, margarin, paprikás szalámi
Paprika

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

Tóth Károlyné élelmezés vezető

Bartal József szakács