Mit főznek a konyhán?

2017. 11. 20. - 11. 24.    47. hét
Étkezési típusokhétfőkeddszerdacsütörtökpéntek
TízóraiTea
Hagymás kenyér, sonka szalámi, margarin
Retek
Tejeskávé
Kuglóf
Tea
Hot-dog
Tej
Lekváros kenyér
Gyümölcslé
Kukoricás kenyér
Tojás szelet
Paradicsom
EbédGulyás leves
Piskóta kocka, csokoládé öntet
Reszelttészta leves
Zöldbabfőzelék, fokhagymás sertés szelet
Csontleves
Székelykáposzta
Rántott leves, zsemlekocka
Vadastokány, főtt tészta
Zöldségkrém leves
Kínai édes-savanyú tokány, párolt rizs
UzsonnaMagvas zsemle
Padlizsánkrém
Magvas kifli
Tejfölös túró
Kaliforniai paprika
Túrós-barackos rúd
Körte
Teljes kiörlésű kifli
Párizsi krém
Retek
Tondi
Gyümölcs joghurt

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

Tóth Károlyné élelmezés vezető

Bartal József szakács