Mit főznek a konyhán?

2018. 05. 22. - 05. 25.    21. hét
Étkezési típusokhétfőkeddszerdacsütörtökpéntek
TízóraiKakaó
Briós
Tea
Teljes kiörlésű kenyér,
sonkakrém
Paradicsom
Tej
Meggyes táska
Gyümölcslé
Félbarna kenyér,
margarin, tojáskarika
Zöldhagyma
EbédPünkösdZöldség leves
Bolognai spagetti
Tejfölös burgonya leves
Csirkepörkölt, galuska
Savanyúság
Paradicsom leves
Fejtett bab főzelék, fokhagymás sertés tokány
Félbarna kenyér
Májgaluska leves
Halfilé párizsiasan, rizi-bizi
Savanyúság
UzsonnaTeljes kiörlésű kifli
Kenőmájas
Paprika
Burgonyás pogácsa
Banán
Konspicz
Házi húskrém
Kápia paprika
Teljes kiörlésű zsemle, margarin, csemege szalámi
Uborka

2018. 05. 28. - 06. 01.    22. hét
Étkezési típusokhétfőkeddszerdacsütörtökpéntek
TízóraiTea
Teljes kiörlésű kenyér, margarin, párizsi
Paradicsom
Tej
Kakaós csiga
Tea
Teljes kiörlésű kenyér,
tojáskrém
Uborka
Tej
Fatörzs
Hamburger
EbédBabgulyás
Túrós metélt
Félbarna kenyér
Tarhonya leves
Zöldborsó főzelék, rántott párizsi
Karfiol leves
Bácskai rizseshús
Fejes saláta
Reszelt tésztaleves
Burgonyafőzelék, majorannás aprópecsenye
Félbarna kenyér
Csontleves, cérnametélttel
Csirkeragu Budapest módra, bulgur
UzsonnaTeljes kiörlésű zsemle, tepertőkrém
Retek
Teljes kiörlésű kifli
Májkrém
Paprika
Almás táska
Banán
Konspicz
Zöldfűszeres sajtkrém
Kápia paprika
Magvas zsemle
Gyümölcs joghurt

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

Tóth Károlyné élelmezés vezető

Bartal József szakács