Könyvtári változások

Tisztelt Gombaiak!

Magyarország Kormánya a 484/2020. (XI.10.) Korm. rendeletében részletesen szabályozza a 2020. november 11-től kezdődő időszak szabályait. A korm. rendelet 12.§-a további szigorításokat léptet életbe a november 4-i szabályokon felül, ezért a könyvtári működés az alábbiak szerint változik:

További rendelkezésig a könyvtár kedden 12-tól 18 óráig és szerdán 8-tól 14 óráig elérhető, de nem lehet az épületbe belépni. Fertőtlenítés mellett a könyvcsere – előzetes egyeztetés után – lebonyolítható. Kereshetik a könyvtárat az olvasni vágyók.

Továbbra is igaz, hogy az ügyfélszolgálatok és a könyvtár korlátozott működésén felül szünetel minden foglalkozás és rendezvény, beleértve a civil szervezetek és csoportok összejöveteleit is (egyesületi események, jóga, zumba, stb. foglalkozások). Az önkormányzat közösségi színterei (Civilház, Rendezvényház, Tájház) zárva vannak a látogatók előtt.

Az ügyfélszolgálati és könyvtári alkalmak idején is be kell tartani az egészségügyi előírásokat, úgymint a maszk helyes használatát és a másik személytől való 1,5 méteres távolságot.

Tartsuk be a szabályokat! Vigyázzunk egymásra!

Jó egészséget kívánunk!

Gomba Község Önkormányzata