Áramszünet

Tisztelt Gombaiak!

Az MVM tájékoztatása alapján hálózati fejlesztést végeznek 2022. december 12. (hétfő) napján, ebből következően 8:00 – 16:00 időtartamban szünetel az áramszolgáltatás a település nagy részén.

December 12-én 8-16 órák között a pirossal jelzett területen áramszünet lesz.

Aznap csak a tóparti üdülőterületen (jobb parton), Telepen (Bényei, Bartók, Demtsa, Szőlő, Gombai, Liliom, Viola, Szegfű, Nefelejcs, Ibolya, Katona József és Harcvölgyi utcákban, továbbá Magfalván, a szőlészeti telepen és a monori iparterületen lesz áram,

a Nagy-Szurdiktól Észak felé, a falu többi részén, valamint Tetepusztán, Felső- és Alsófarkasdon, Ezüst tanyán és környezetében, továbbá a halastó bal partján nem lesz áram a jelzett időszakban.

Aznap a Községháza és a Civilház is zárva marad, a szociális étkezés biztosított lesz.
A bölcsőde és az óvoda, valamint az iskola értesíti a szülőket a zárva tartásról, mert áram nélkül még a fűtés sem biztosított az intézményekben.

Biztonsági okokból ezúton hívjuk fel szíves figyelmüket arra, hogy ha a munkálatokat a jelzett időpont előtt befejezi a szolgáltató, a hálózatot előzetes értesítés nélkül visszakapcsolja.

A fejlesztés után a település most “lekapcsolt” része több irányból is ellátható lesz, amely a váratlan áramszünetekben hamarabb hoz megoldást.

Megértésüket köszöni a szolgáltató.