Forgalmi rend változás

Elkészült az aszfaltozás a településközpont eddigi legrosszabb szakaszán. Még néhány napig utómunkálatokat végeznek, azt követően vehetjük birtokba az utat.

A Kossuth Lajos téren felújított útszakasz 2020. szeptember 14-én délután kerül forgalom alá. Az új útszakasz használhatósága mellett további módosítások is életbe lépnek, ugyanis a jobban használható út mellett a rosszabb minőségű útszakasz forgalmát korlátozzuk a gyalogosok védelme miatt.

Az autóbuszok közlekedése változatlan formában visszaáll, a korábbi megállóhelyek (templom mellett és az iskola mellett) használatával 2020. szeptember 14-én 14 órától számolhatnak.

Az autóbuszok fordulásától az óvoda irányában a középsziget egyik oldalán (kisiskola felől) egy forgalomcsillapító küszöbön, úgynevezett fekvőrendőrön lehet áthajtani, a másik oldalán (régi parókia felől) a forgalom megszűnik, csak parkolni lehet majd a Máriássy-kastély (TSZ) irányából megközelítve.

Az “Y” egyik ága helyett parkoló alakul ki a faluközpontban, a másik ága már szélesebb lett.

Kérjük, nagyobb odafigyeléssel közlekedjenek a megváltozott forgalmi körülmények között! A változásokról szól az alábbi kisfilm:

Közlekedés a falu közepén

Balesetmentes közlekedést kívánunk!