Szájmaszk és tájékoztató

Tisztelt Gombaiak!

A járványnak még nincs vége!

A védekezésben és egymás megóvásában kíván segíteni az önkormányzat egy nyomtatott tájékoztatóval és a papír mellé adott szájmaszkkal.

A maszkokat a Gombai Gólyafészek Óvoda jelenlegi és volt dolgozói készítették, a gyártást irányító Gyenes Gabriella beszámolója alapján a következők szerint:

“A maszk projekt szabásában részt vett kolléganők: Erzsike, Gabika, Ágika, Tündi dadus az óvodából és Betti dadus a bölcsődéből.
A maszk varrásában részt vett kolléganők: Györgyike dadus az óvodából, Kata pedagógiai asszisztens az óvodából és jómagam, Gabi dadus a bölcsődéből.
Technikai munkatársként (gumit fűzni, vasalni) beállt a „buliba” nyugalmazott Zsuzsi dadusnénink is.
Az anyagmozgatást belső munkatárs (Zsombor) végezte, aki nagy segítségemre volt, hogy én csak varrjak.”

Amíg az óvónénik a következő időszakot készítik elő, addig a dajkák főként a maszkok varrásával foglalkoztak. Köszönjük, hogy vállalták, köszönjük a munkájukat.

A tájékoztatóból és a maszkból minden házba egy darabot juttatunk el, hogy az élelmiszer- és gyógyszer beszerzésénél használni tudják.

A maszkok eljuttatásában az önkormányzat segítségére vannak a református ifjúság önkéntesei és a polgárőrök. Köszönjük a közreműködésüket!
Szeretnénk minden postaládába eljuttatni a tájékoztatót a mellékletével együtt még a héten, tehát legkésőbb Nagyszombaton.

Ahogyan a tájékoztató is tartalmazza, kérjük a központi előírások betartását.

Jó egészséget kívánunk!