Megkezdődik a hulladékgyűjtők átadása

Tisztelt Gombaiak!

A megszólításba most beletartozik a gombai lakosokkal együtt mindenki, aki gombai címre szerződött a DTkH Nonprofit Kft-vel, azaz gombai címre vonatkozó hulladékkezelési számlát szokott kapni.

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy napokon belül átvehetőek a szelektív hulladékgyűjtő edények.

Felhívjuk az érintettek figyelmét, hogy megkezdődött a névre szóló értesítések kijuttatása az átvétel módjáról. Ha van külön postacíme az ügyfélnek, akkor nem a szolgáltatás igénybevételi helyére érkezik a küldemény, hanem a postacímre. Az értesítéssel és a benne rögzített további szükséges dokumentumokkal és okmányokkal lesz átvehető a szelektív hulladékgyűjtő edény az értesítésben szereplő helyen és időszakban.

Aki nem kap átvételi értesítést a következő három munkanapon belül (február 16-ig), megkérdezheti a DTkH ügyfélszolgálatát (06-53/500-152, 06-53/500-153 telefonszámokon, vagy az ugyfelszolgalat@dtkh.hu elektronikus címen), hogy van-e a nevére szóló érvényes szerződés.

A DTkH által eljuttatott adatok alapján a gombai címre, de elhunytak nevére szóló értesítéseket kegyeleti okokból nem postázzuk. Örököseik csak a szükséges ügyfélszolgálati egyeztetés és adatmódosítás után kapnak lehetőséget a hulladékgyűjtő átvételére.

Amennyiben az értesítést megkapják, de személyesen nem tudják átvenni az edényzetet, az értesítés hátoldalán lévő meghatalmazás kitöltésével az átvételre jogosult meghatalmazhat valakit a hulladékgyűjtő átvételére.

Ha az értesítést megkapják, de a feltüntetett időpontokban nem tudják átvenni a hulladékgyűjtőt, keressék a gombai községházát munkaidőben a 29/433-927 telefonszámon. Az értesítőben feltüntetett időszakban még biztosan Gombán lehet átvenni az edényeket, a későbbi átvételi lehetőségekről a következő hetekben már csak hirdetmény formájában, a községi honlapon tájékoztatjuk Önöket.

A hulladékgyűjtők átadásának gördülékeny lebonyolítására készülünk a következő napokban. Kérjük, tartsák be a fentebb írtakat és az értesítésben foglaltakat, hogy minden jogosult probléma nélkül hozzájuthasson az ingyenesen használatába adható, leltári számmal rendelkező szelektív hulladékgyűjtő edényhez.

Együttműködésükre számítunk!

Köszönettel, Gomba Község Önkormányzata