Diákmunka 2022

„Nyári diákmunka 2022” elnevezéssel országos munkaerő-piaci program indul. A központi program keretében lehetősége lesz Gomba Község Önkormányzatának és az önkormányzati fenntartású intézményeknek 2022. július 1. és 2022. augusztus 31. közötti időszakban (maximum 2 fő július és 2 fő augusztus hónapban) 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal és gombai lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező diákok munkaviszonyban történő foglalkoztatására legfeljebb napi 6 órában a minimálbér időarányosan járó összegéért (bruttó 150.000,- Ft/hó), többnyire könnyű fizikai munkára.

A programba az a fiatal vonható be, aki foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkezik, valamint rendelkezik a 2021/2022. tanévre (hallgatók esetén II. félévre is) érvényesített diákigazolvánnyal  vagy ennek hiányában iskolalátogatási illetve hallgatói  jogviszony igazolással.

A jelentkezések elbírálása a jelentkezések sorrendjében történik.

A jelentkezés menete:

A programba való részvétel előfeltételeként előzetes regisztráció szükséges, melyhez fel kell keresni a lakó-, vagy tartózkodási hely szerint illetékes Monori Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályát (2200 Monor, Kossuth Lajos utca 78-80.) ügyfélfogadási időben. Ehhez kérjük, vigye magával személyes okmányait (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, adóigazolvány), valamint érvényes diákigazolványát, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolását. Ügyintézéskor a Foglalkoztatási Osztály portáján lévő sorszám kiadó automata „regisztrációˇ gombjának megnyomásával lehet sorszámot igényelni.

A regisztrációt követően a hivatal@gomba.hu  e-mail címre kell a jelentkezést megküldeni 2022. június 21-én 12:00-ig az alábbi tartalommal:

– név, születési hely és idő, pontos lakcím, telefonszám

– nyilatkozat arról, hogy a I. pont szerinti regisztráció megtörtént és annak dátumáról

A jelentkezés személyesen is megtehető a Gombai Közös Önkormányzati Hivatalnál fenti időpontig.