Adománygyűjtés

Ezúton tesszük közzé a református egyházközség felhívását:

Adománygyűjtés

„De én bízom benned, Uram, vallom: Te vagy Istenem! Kezedben van sorsom, ments meg ellenségeim és üldözőim kezéből!”         (Zsoltárok könyve 31,15-16)

A Gombai Református Gyülekezet szeretettel fogadja pénzbeli felajánlását az orosz – ukrán háború miatt bajba, nehéz helyzetbe kerülők megsegítésére. A felajánlott pénzbeli adományokat a Református Szeretetszolgálaton keresztül juttatjuk el az arra rászorulóknak.

Az adományokat várjuk:

  1. Február 28. hétfőtől március 5. szombatig minden este, a 6 órakor kezdődő bűnbánati istentiszteleteken, a református templomban elhelyezett, erre a célra megjelölt adománygyűjtő perselyekbe, valamint a vasárnapi, délelőtt fél 11-kor és délután 3 órakor kezdődő alkalmainkon elhelyezett, ugyancsak erre a célra megjelölt adománygyűjtő perselyekbe.
    Az istentiszteleteken imádkozunk a kialakult helyzet mielőbbi békés rendezéséért, a békéért, menekülni kényszerülőkért, veszteséget szenvedőkért. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk alkalmainkra, vigyük mindezt közösen Isten elé imádságban.
  2. Az adományokat nem csak a templomban, hanem március 1. kedd és 4. péntek között, reggel fél 8-tól délután 4 óráig a Fáy András Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola portájánál elhelyezett fa perselyben is elhelyezhetik.
  3. Adományok leadására van lehetőség február 28. hétfőtől március 5. szombatig minden délután 4 órától este 6 óráig a Református Lelkészi Hivatalban (Gomba, Kossuth tér 1. )
    Amennyiben ezektől eltérő időpontban tudja eljuttatni adományát, kérem, keressen meg a 06-30/637 31 81 – es telefonszámon.
  4. Banki átutalásra is van lehetőség, a Gombai Református Egyházközség 65100321-10600058 számú számlájára. A közleményben kérjük feltüntetni: „Segítségnyújtás”

Köszönjük az adományokat, az imádságot, tegyük le életünket, sorsunkat Isten kezébe.

Ács Mihály
református lelkész