Korlátozott hivatali ügyfélfogadás – frissítve!

Tisztelt Gombaiak!

2020.09.23. napjától bizonytalan ideig a Gombai Közös Önkormányzati Hivatal székhelyén és a Bényei Kirendeltségen a legszükségesebb anyakönyvi ügyek kivételével szünetel a személyes ügyfélfogadás a hivatal épületén belül.

Kérjük, részesítsék előnyben a telefonos (+36 29 433 927) és az e-mailes (hivatal@gomba.hu) ügyintézést. Jelenleg csak ablakon keresztül áll módunkban az ügyfelekkel beszélni.

A hivatal bejárata jelenleg zárva van az ügyfelek előtt.

Ügyfélfogadási időben a belső ajtóra elhelyezett csengővel (a kilincs fölött) lehet jelezni az ügyintézés igényét, amelyet a bejárattól jobbra lévő ablaknál, műanyag védőburkolaton keresztül áll módunkban teljesíteni.

A GTÜ Nonprofit Kft. pénztára sem működik a hivatali ügyintézés változásával. Az ebédbefizetés lehetőségéről érdeklődjenek az ételszállítónál.

A döntés oka, hogy több hivatalban hasonló döntés született pozitív koronavírus teszt után, mely hivatalok személyi állományának egy részével a Gombai Közös Önkormányzati Hivatal köztisztviselői is kontaktusba kerültek.

A Gombai Közös Önkormányzati Hivatal állományában jelenleg igazolt koronavírus fertőzött nincsen, a tüneteket produkáló tisztviselők otthoni munkavégzésre/betegállományra álltak át.

Elektronikus úton, illetve telefonon továbbra is elérnek minket. A papíralapú ügyintézést elősegítendő a Hivatal épülete előtt kihelyezett postaládába elhelyezhetik kérelmeiket, beadványaikat, melyekre postai vagy elektronikus úton kapnak választ. Ügyeiket igyekszünk továbbra is megfelelő színvonalon, határidőben elintézni. A fentiekre tekintettel, az Önök biztonságát és egészségének védelmét szem előtt tartva hoztuk meg intézkedésünket.

Vigyázzanak magukra és egymásra!
Tisztelettel és szívélyes üdvözlettel: Varga Sándor jegyző