Magyar kultúra napja

Gomba Község Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves családját 2022. január 21-én pénteken 16 órára a Magyar Kultúra Napja alkalmából tartott rendezvényre.

Az ünnepi program részeként szabadtéri kiállítás nyílik a Szent Korona óriás makettjével a Községháza előtti parkban. A kiállítást megnyitja: Szabó István, a Pest Megyei Közgyűlés Elnöke.
Ünnepség a rendezvényházban folytatódik a Magyar Kultúra jegyében. A Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, Pogácsás Tibor országgyűlési képviselő ünnepi köszöntője után a „Szeretni tehozzád szegődtem” című zenés irodalmi összeállítást hangzik el a magyar líra szerelmes verseiből Joós Tamás előadásában.

A rendezvény keretében kerül megrendezésre a Szent Korona másolatok találkozója is, amelyet 17 órától (tehát az ünnepi beszéd előtt, valamint a műsor után) meg lehet tekinteni a rendezvényházban.

Ünnepeljünk együtt!

A rendezvényen az aktuális járványügyi előírások betartásával lehet részt venni. Részvételével mindenki hozzájárulását adja a rendezvényről készített felvételek megjelenéséhez és felhasználásához.