Együtt búcsúztattuk a nyarat

Már kiürülni látszik, viszont újra megtelt élményekkel a Kenyeres-kert

Tisztelt Szervezőtársak, Partnereink, Támogatóink, Kedves Közönség!

A XIX. Gombai Nyárbúcsúztató lebonyolítása után köszönetünket fejezzük ki Mindenkinek a nyárbúcsúztató sikeres megrendezéséért. Köszönjük az alkalmas időjárási körülményeket, amelyek lehetővé tették, hogy a Kenyeres-kertben együtt tölthessük a vakáció utolsó hétvégéjét.

Köszönjük mindazon civil szervezetek hozzáállását, munkáját, akik az önkormányzat kérésének eleget téve központi támogatásra pályáztak a nyárbúcsúztatós program gazdagabbá tételéért. Itt köszönjük meg a Magyar Falu Program keretein belül is sikeres gombai programszervező egyesületek munkáját:

Köszönjük a Gombai Őszirózsák Nyugdíjas Klub Egyesület odaadó lelkesedését, amelyet pályázati siker is koronázott. A szombati napon nem csak Ők, de még meghívott vendégeik is – különdíjat érdemelve – részt vettek a főzőversenyen, feledésbe merülő ügyességi feladatokkal szórakoztatták a gyermekeket, szóval és tettel be tudtak mutatkozni a közönség előtt a színpadon is. Köszönjük a 30 esztendős klubnak! Jó egészséget és további sikereket kívánunk Kedves Mindnyájuknak!

Köszönjük a Gombai Rozmaring Hagyományőrző Egyesület munkáját, amelyet a szintén sikeres pályázati szereplés nyomán programszervezőként, meghívóként, vendéglátóként és finanszírozóként vállalni és tenni tudtak. Külön köszönöm az egyesületi elnökség szűk, még a fellépők fogadásában és színpadra állításában is részt vállaló tagjainak munkáját, hozzáállását, amellyel gazdagabbá tették a XIX. Gombai Nyárbúcsúztatót. Igazán remek programot sikerült együtt megvalósítani, köszönjük!

Köszönjük a Tápióvölgye Vadásztársaság nélkülözhetetlen szolgálatát. Vadászaink látták vendégül a nyárbúcsúztatós színpad fellépőit, pótolhatatlan segítséget nyújtva a szombati napon mintegy 140 (!) színpadra lépő ellátásában, így valóban jó szájízzel gondolhat vissza minden szereplő a gombai fogadtatásra. A Tápióvölgye Vadásztársaság tagjai, vadászfeleségekkel és gyermekeikkel együtt nem csak a vendéglátásban jeleskedtek, de egy páratlan erdei életképpel hozták közelebb a nyárbúcsúztató közönségéhez a vadászok kedves és hasznos időtöltését, a természet szeretetét. Vadászaink voltak az aszfaltos pálya sikeres éltetői is szombaton reggeltől estig, ahol a vadász-kvíz és az arcfestés mellett csudajó közlekedési eszközöket adtak az érdeklődők alá. Köszönjük a Tápióvölgye Vadásztársaság partneri támogatását! További sikereket kívánunk Nekik!

Köszönjük a délelőtti focitorna szervezőinek, Kiss Benjáminnak és Szegedi Csabának a szervező és lebonyolító munkáját, Gratulálunk a részt vevő és nyertes csapatoknak.

Köszönjük a főzőverseny zsűrijének munkáját, Varga Dezső elnök úrnak, Gados István, Tóth Sándor, Bartal József és Morvai Balázs zsűritagnak, valamint Lehota Zoltán versenyszervezőnek. Köszönjük!

Köszönjük a felajánlásokat a vendégfogadáshoz és a díjazáshoz, különösen Varga Dezsőnek a sok-sok utánozhatatlan hagymás pogácsáját, továbbá az úri pékek és a Tápióvin támogatását. Köszönjük a pénteki koncertek fellépőinek főzött finomságot és a kiszolgálást Tóth Sándornak és Bartal Józsefnek.

Köszönjük a kézművesek véget nem érő foglalkozásait, a kirakodóvásárt és a büfék munkáját.

Köszönjük a rendfenntartók munkáját, a Gombai Polgárőr Egyesület és a rendőrség jelenlétét, a nyárbúcsúztató rendjét. Az éjszakai rendet is köszönjük!

Köszönjük a XIX. Gombai Nyárbúcsúztató előkészítésében és lebonyolításában részt vállalóknak és tevőlegesen hozzáállóknak, partnereknek és kollégáknak, a név szerint nem említetteknek is, hogy együtt meg tudtuk valósítani a közös terveket. Köszönjük, jó egyészséget és további sikereket kívánunk.

Végül köszönjük mindazoknak, akik nélkül nem sikerülhetett volna ilyen jól ez a hétvége:
Köszönjük a Kedves Közönségnek, hogy részvételével, odaillő, vidám hangulatával teljessé tette és elismerte a fellépők, a közreműködők és a szervezők munkáját.
Gombán újraindult az élet a Kenyeres-kertben!
Végre!

Nagyon szépen köszönjük!