Nyári diákmunka

Nyári Diákmunka 2019.”munkaerőpiaci program

A központi program keretében Gomba Község Önkormányzata lehetőséget nyújt 2019. július 1. és 2019. augusztus 31. közötti időszakban 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal és gombai lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező diákok munkaviszonyban történő foglalkoztatására legfeljebb napi 6 órában fizikai munkakörben.

A programba az a fiatal vonható be, aki foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkezik, valamint rendelkezik a 2018/2019. tanévre (hallgatók esetén II. félévre is) érvényesített diákigazolvánnyal  vagy ennek hiányában iskolalátogatási ill. hallgatói  jogviszony igazolással.

A jelentkezéshez az alábbi két dolgot kell megtenni:

I. A jelentkezést az ordasi.emilne@gomba.hu e-mail címre kell megküldeni 2019. június 6. (csütörtök) 16 óráig az alábbi tartalommal:

  • név, születési hely és idő, lakcím, telefonszám
  • mely időszakban (július 1-31., vagy augusztus 1-31.) szeretne dolgozni

II. A jelentkezés további feltétele, hogy a diák közvetítést kérőként a lakó-, vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán nyilvántartásba vetesse magát. Ehhez személyes okmányaival (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, adóigazolvány) valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásával a Monori Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (2200 Monor, Kossuth Lajos utca 78-80.) meg kell jelenni a programba vonásának előfeltételét jelentő regisztráció érdekében.

Érdeklődni hivatali időben Ordasi Emilné, Anikónál lehet a +36 29 633 063-as kapcsolási számon.

A jelentkezések elbírálásáról a diákok e-mailben értesítést kapnak, amelyben a további teendőikről is tájékoztatjuk őket.